click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Rreth Nesh

Visa Project është themeluar dhe funksionon si kompani ndërtimore. Përvoja e duhur dhe e arrirë, stafi i kualifikuar e profesional, përkushtimi dhe besueshmëria në punë e afate kohore të ndërtimit, e rendisin kompaninë tonë.

Ne na pëlqen të mendojmë për veten si një agjenci e vogël, por e formuar në mënyrë perfekte për ndërimin dhe menaxhim. Duke punuar, ju merrni ekspozimin, njohuritë dhe ekspertizën që do të prisnit nga një agjent i madh, por shërbimin që do ta merrni vetëm nga një biznes më i vogël i ndërtuar rreth 100% me fokus klientin, ndërtimin dhe menaxhimin.

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për pronë për shitje në zonën e Fushë Kosovës, Visa Project e bën kërkimin të lehtë. Përdorni veçorinë tonë unike të hartës së vendndodhjes për të gjetur banesën, lokalin ose apartamentin tuaj ideal dhe kontaktoni drejtpërdrejt pronarët. Ne do t’ju ndihmojmë të gjeni shtëpinë tuaj të banesën në vetëm pak sekonda.

Compare